top of page
Image (1).jpeg

POKE4DAYZ

  HVA SOM GJØR OSS TIL OSS =) 

EVENTS HOS OSS

Ukentlige Events hos oss på P4D NORGES TCG SENTER

Hver uke kjøres det diverse events hos oss .

Pokemon 

Flesh and blood 

 

Magic The Gathering 

 

Digimon

 

Yugioh 

 

199762956_308850207616510_7592553165011251094_n.jpg

OM OSS

P4D HVEM VI ER OG HVA VI STÅR FOR

Poke4dayz AS er barnet til NasaH Og er en del av P4D Konsernet ( Nadeem A.H) . Selskapet er Del eid av Ferhat A.

Vi jobber daglig med å dele Pokémon gleden med så mange som vi kan.

Vi er først og fremst samlere som bryr oss om felleskapet og hobbyen.

Poke4dayz As er den eneste Godkjente Organisert Play store av Pokemon Company i Oslo Norge.

Vi har investert i store lokaler i hjertet av Oslo for å ha plass til å holde Private events og Pokemon Pre release events og Pokemon relaterte events.

Poke4dayz står for å ha hostet både Legendene MITSUHIRO ARITA og MIDORI HARADA I NORGE. Begge disse navnene er noen av de største artistene i Pokemon Historien. 

Poke4dayz er en nettbutikk et selskap en Facebook side en Facebook Gruppe et felleskap og alt kun for å dele gleden av Pokemon hobbyen med så mange som mulig.

Vi er også en produsent og leverandør av Poke4dayz Mystery bokser.

Der vi lager de eneste Pokemon mystery boks produktet i landet som er laget av samlere for samlere med fokus på å lage produkter som kan gjøre flest mulig fornøyd! Produktet i sin helhet blir produsert innhouse hos oss i P4D.

Vi har til sammen over 20 år erfaring fra hobbyen i P4D teamet.

Der vi har hjulpet utrolig mange med å få til mange av sine samle mål i de siste årene. 

Pluss gjort mange samlere til millionærer med å følge våre samler råd over tidene.

Der vi analyserer markeds trender og deler muligheter som er sjeldent tilgjengelig for de fleste på det åpne markedet.

Vi har et mål om å gjøre Pokémon produkter enda mer tilgjengelig for så mange som mulig i løpet av 2021.

Fokuset er like mye på vintage Pokémon som på nye produkter som er verdt å kjøpe inn.

Det er utrolig mye produkter som blir produsert og det er ikke alt som er verdt å kjøpe.

På samme måte som det er få aktører i landet som er verdt å bruke penger trygt med i dag.

Med hobbyens vekst og økende interesse så er det mange nye aktører med ingen bakgrunn eller historie i hobbyen som er kun med på dette for å melke kuen som det sies. Dette støtter ikke vi i P4D på noe som helst måte. Vi synes det er feigt at folk utnytter en hobby på den måten og snyter folk med ekte kjærlighet for Pokemon til å få tak i det de har lyst på for sin egen samling.

Dette er en hobby som man kan dele med sine barn og glede seg med de hver gang man åpner pakker sammen eller hva en det måtte være. 

Og det er utrolig synd at folk som er kun penge orientert i hobbyen kan ødelegge for de som faktisk har mest glede av dette. 

Derfor jobber vi i P4D så hardt vi kan til å holde prisene våre lave på så mye vi kan og tilrettelegge tilgangen av vare til alle som vil ha. 

Vi jobber i dag med mange aktører og har flere samarbeids partnere over hele verden som vi Sourcer produkter direkte av. Vi forholder oss ikke til en leverandør som mange andre selskap gjør og vi kan produsere mystery bokser samtidig som vi klarer å levere alle order som kommer inn.

Poke4dayz As er i dag verdsatt til rett under  millioner kr i sin helhet Q1 2021 og vi har lagt inn ubegrenset mengder med arbeid og tid og penger gjennom tiden for å få selskapet til å gå så bra som det går etter en så kort offisiell lansering. 

P4D har eksistert siden 2017. Der vi var mest aktive på Ebay og internasjonalt før Nas Ah bestemte seg for å fokusere på Norge igjen nå nylig. 

Vi er også den eneste som tilbyr alt under et og samme tak. Der man kan kjøpe nytt og gammelt kort og Graderte kort, Pakker Loot crates og alt anet som Pokemon Hobbyen har og by på. 

Takk for at du tar deg tiden til å lese hva vi har klart å bygge sammen. Med din tillit til oss og hva vi kan gjøre for hobbyen i P4D, så er det ingen begrensninger på hvor langt vi kan nå sammen. 

With all love and Respect yours truly Nas. A. H 

151680857_2771463769833932_3147205454383
bottom of page